top of page

De praktijks behandelaar

Bootje Favicon.png

Marjan Krijgsveld (1975)

Psycheheel is mijn kleinschalige behandelpraktijk. Ik ben een BIG geregisteerd Gz-psycholoog, oftewel gedegen opgeleid. Wat mij kenmerkt is dat ik op een heldere, warme en betrokken wijze behandel. Ik werk zo kort en snel als mogelijk, want mensen kunnen vaak meer zelf dan ze aanvankelijk denken, maar zo lang als nodig. Naast mijn eigen praktijk werkte ik tot november 2019 bij de RuG als studentenpsycholoog. Wat mij kenmerkt is mijn behoefte aan het ontwikkelen van mezelf en anderen. Zorgzaamheid is een belangrijke waarde voor me en ik doe graag regelmatig wat nieuws, wat ook blijkt uit mijn werkervaring op diverse terreinen.

        Marjan was een fijne psycholoog

die mijn twijfels en vooroordelen over psychologen echt heeft weggenomen,

bedankt!

 Marjan was tijdens de sessies erg rustig,

creëerde een veilig gevoel en als het niet meteen lukte

gaf ze voldoende tijd en andere mogelijkheden of tips om het toch te doen lukken.

Marjan identified the root(s) of my stress

Ik vond de manier waarop u het vorm gaf erg fijn. Ik voelde me volledig op mijn gemak en durfde me helemaal open te stellen.

 

However, I must say when I meet Marjan I found a person, which I could trust with any feeling and worry I had on my chest. At the beginning I was sceptical, but once I got comfortable with Marjan I really felt like things were becoming more bearable. Her treatment is different than others. She didn’t prescribe me anything to take, she rather chose a different more humane path, which was to talk about all the things that bother, scare and frustrate me. 

Werkervaring

Van 2014 tot eind 2019 werkte ik als studentenpsycholoog aan de RuG. Een derde van de aanmeldingen daar zijn Internationals, waardoor ik gewend ben in het Engels te behandelen en mensen uit vele culturen heb mogen leren kennen. Tot 2014 heb ik zo'n zeven jaar gewerkt met slachtoffers van huiselijk geweld bij wat toen nog het Toevluchtsoord en nu het Kopland heet. De jaren daarvoor werkte ik in de hoek van de medische psychologie, bij verschillende werkgevers, waar ik neuropsychologische onderzoeken uitvoerde en behandelde (met biofeedback / neurofeedback). Ik begon mijn loopbaan in de kinder- en jeugdpsychiatrie, op de poli van het UCKJP.

Lidmaatschap verenigingen en LVVP visitatiebewijs

Om scherp te blijven en aan alle kwaliteitsstandaarden te voldoen ben ik lid van de Landelijke verenging van Vrijgevestigde Psychologen& Psychotherapeuten (LVVP). Elke vijf jaar wordt ik door hen gevisiteerd, wat betekend dat ik gecontroleerd wordt of ik werk naar alle standaarden. Medio  2021 heb ik dat met succes doorlopen. Zie desgewenst de hierbij gevoegde PDF als bewijs (rechts op je computer/laptop, hieronder op je telefoon)::

 

Ook biedt de LVVP goede ondersteuning,

waaronder het opstellen van een informatieve cliëntenfolder,

die ik cliënten meestuur met hun uitnodiging voor intake,

maar ook hier te downloaden is 

rechts op je computer/laptop, hieronder op je telefoon:

Daarnaast ben ik lid van:

- de Vereniging EMDR Nederland

- De ACBS, internationale vereniging tbv acceptance & commitment therapy

Foto achtige schets CIRKEL.png
bottom of page